Hoger in Google met de juiste zoekmachine optimalisatie

Als ondernemer wil je niets liever dan hoog in Google komen te staan. Begrijpelijk, want goed vindbaar zijn in de zoekmachine draagt bij aan het succes van jouw onderneming. In jouw zoektocht naar een SEO specialist, ben je Search Clicks waarschijnlijk ook tegengekomen in de bovenste resultaten. Wil jij jouw website ook hoger in Google? Laat je SEO uitbesteden! Ons team van experts draagt daar zorg voor.

Onze “hoog in Google” werkwijze kenmerkt zich niet alleen door het toepassen van bewezen technieken. Ook resultaatgerichtheid is iets dat past bij Search Clicks. We streven niet naar het aannemen van de meeste opdrachten, maar wél naar het leveren van goede prestaties. Daardoor komt jouw website hoger in Google voor nu, maar blijft dat ook zo op de lange termijn. Zo weet je zeker dat jouw succes gewaarborgd blijft, terwijl wij profiteren van een waardevol en vast klantenbestand.

Eerste Contact

Na jouw aanvraag nemen we telefonisch contact met je op. Op deze manier kunnen we bepalen waar jouw onderneming ruimte overlaat voor kansen en verbeteringen.

Website Check

Onze experts controleren jouw website op de geschiktheid voor ons SEO toepassingen.

Keyword Onderzoek

Het gebruik van de juiste zoekwoorden is van belang, zeker als je hoger in Google wilt komen. We voeren dan ook altijd een uitgebreide analyse uit op jacht naar de meest relevante zoektermen voor jouw onderneming.

seo
Concurrentie Onderzoek

Welke positie nemen jouw concurrenten in? Wat moeten we doen om jouw website hoger in Google te krijgen én houden?

Effectieve Strategie

We verpakken onze werkwijze in een effectieve strategie zodat hoog in Google ook voor jouw onderneming binnen handbereik komt te liggen.

Zoekmachine Optimalisatie

Als we alles duidelijk hebben beginnen we met het toepassen van de beste technieken zodat jij een plaatsje hoog in Google kan innemen.

Wordt vindbaar in Google!

FAQ

Jouw website bovenaan in Google?
Dit zijn de meest gestelde vragen

🔎 Wat betekent SEO of zoekmachine optimalisatie?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Kort samengevat betekent dit het optimaliseren van een website om hoog in Google te komen. Door het toepassen van de juiste technieken wordt jouw onderneming dus zichtbaar én vindbaar in de eerste resultaten van de zoekmachine.

📈 Wat is het uiteindelijke doel van SEO?

Zoekmachine optimalisatie heeft als doel het verbeteren van de posities binnen bijvoorbeeld Google. Jouw website hoger in Google laten weergeven kun je dan ook met een gerust hart overlaten aan de experts van Search Clicks. Je profiteert van 10+ ervaring én de knowhow van exclusief opgeleide SEO specialisten.

💻 Search Engine Optimization (SEO) of Search Engine Advertising (SEA)?

Er is een wezenlijk verschil tussen beide begrippen. SEA wordt toegepast als er betaald wordt geadverteerd in de zoekmachine, reclame dus. Een SEA campagne wordt weergegeven boven een organische positie. Bijvoorbeeld als je hoog in Google staat door het gebruik van de juiste SEO.

💰 Hoog in Google staan. Waarom is dat van belang?

Hoger in Google komen betekent automatisch dat je sneller én beter gevonden wordt door de doelgroep. Vaak worden alleen de eerste zoekresultaten bekeken als de doelgroep een zoekwoord intypt. Je ontvangt dus meer websiteverkeer, conversie én omzet. Succesvol ondernemen wordt met een positie hoog in Google én de juiste SEO een stuk eenvoudiger.

🤔 Hoe krijg ik mijn website hoger in Google?

Dat is afhankelijk van een aantal factoren die allemaal met elkaar zijn verbonden. Hierbij kun je denken aan informatieve content die geschreven is voor de bezoeker, maar tegelijkertijd ook de juiste keywords bevat. Ook het optimaliseren van afbeeldingen, links en videocontent is van belang. Wordt jouw website goed weergegeven op mobile devices? Is deze snel genoeg en voorzien van een duidelijk navigatiemenu? Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de werkwijze die wordt gehanteerd om hoger in Google te kunnen komen. Bekijk onze SEO cursus om meer te weten te komen. 

hoger in google
+
ACTIEVE KLANTEN
+
TOP 10 RANKINGS

Wat brengt SEO je naast een hoge Google positie nog meer?

Jouw website hoger in Google is één ding, maar zoekmachine optimalisatie voorziet je van nog meer voordelen:

hoog in google
Toename van organisch websiteverkeer

Zoekmachine marketing zorgt voor meer organisch verkeer. Dat wil zeggen dat je geen dure SEA campagnes nodig hebt om jouw doelgroep te kunnen bereiken. Dat doe je niet alleen in Google, maar natuurlijk ook in andere zoekmachines. Het bereik én de vindbaarheid van jouw onderneming verbeterd, omdat jouw website hoog in Google wordt weergegeven. Resultaat? Meer organisch verkeer waar je niets voor hoeft te doen.

Perfecte klantervaring

Search Engine Optimization denkt ook aan jouw klanten. Want voorzie je deze van een fijne ervaring op jouw website, dan is de kans groot dat ze terugkomen. SEO van Search Clicks betekent dus ook dat jouw pagina’s snel laden en het navigeren makkelijk gaat. Natuurlijk heeft dit een positieve uitwerking als je hoger in Google wilt komen.

Succes voor nu én later

SEO en optimalisatie is, naast het doorvoeren van belangrijke updates, blijvend. De technieken die we toepassen om jouw positie binnen de zoekmachine te kunnen verbeteren, hebben dus niet alleen effect op de korte, maar zeker ook op de lange termijn. Reden te meer om deze werkzaamheden over te laten aan een SEO bureau. Als dé SEO specialist staan we voor je klaar als je jouw zoekmachine optimalisatie wilt uitbesteden.

Bereik niet alleen de nationale, maar ook de lokale doelgroep

Wil je meer websiteverkeer dat afkomstig is uit de nabije omgeving? Lokale SEO draagt ook bij aan de toename van lokaal verkeer. Dus naast goed vindbaar voor de nationale doelgroep, bereik je ook mensen uit de buurt. Ze weten je te vinden waardoor jouw omzet een flinke boost tegemoet kan zien. En als gedreven ondernemer is dat altijd iets positiefs.

Onze SEO experts brengen jouw website hoger in Google

Search Clicks is niet voor niets hét SEO bureau van Nederland. Onze specialisten beschikken niet alleen over een ruime ervaring, maar denken ook altijd met je mee. De optimalisatie voor een hogere positie binnen Google kun je dan ook met een gerust hart aan ons overlaten.

We hanteren een prestatiegerichte werkwijze die zich kenmerkt door kwaliteit. We streven altijd naar een eindresultaat zoals jij dat voor ogen hebt. In ieder geval zorgen we ervoor dat jouw website hoger in Google komt. Door het toepassen van de juiste SEO technieken én slimme linkbuilding toepassingen. Wil jij hoog in Google en ben je op zoek naar een SEO specialist? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.

× WhatsApp met ons...