over ons
wie we zijn

Groei jouw bedrijf
met Search Clicks

Search Clicks heeft meer dan 10 jaar ervaring in het maken van websites en online marketing. 

Onze specialisten zijn getraind in California, De Verenigde Staten, hier ligt de kern van online marketing. Deze kennis hebben ze eigen gemaakt en toegepast voor de Nederlandse en Belgische markt.

Wij zijn dan ook gespecialiseerd in:

 • Websites maken
 • Google Advertenties
 • SEO;
 • Het houden van SEO cursussen (zowel op locatie, als online);
 • Linkprofiel opbouwen
Waarom ons kiezen?

Werk samen met een
toegewijd SEO Bedrijf!

Van zoekwoordonderzoek tot technische auditing tot sitemigratie, ons team van technische SEO’s zijn echte experts in hun vakgebied.

Zoektermenonderzoek 82%
Technische SEO Audit 76%
SEO Optimalisatie 90%
Linkbuilding 100%

Mogelijk heb je ons bovenaan in Google gevonden tijdens het zoeken naar een SEO-expert. Search Clicks voegt woord bij daad door in heel Nederland bovenaan in de zoekmachine te staan. Hetzelfde kunnen wij ook voor andere bedrijven realiseren en daarom leren wij dit aan ondernemers.

Bij Search Clicks draait het alleen maar om kwaliteit, om dit te waarborgen nemen wij een beperkt aantal nieuwe klanten aan. Wij hoeven niet het grootste klantenbestand te hebben, zolang onze relaties maar de afgesproken doelstellingen behalen. Dat levert namelijk langdurige zakenrelaties op wat veel waardevoller voor ons is.

Online SEO Specialist Search Clicks heeft dan ook een goede reputatie op het gebied van SEO. Ons digitale marketingbureau biedt innovatieve oplossingen voor jouw bedrijf. Van startende bedrijven tot reeds gevestigde bedrijven bieden wij resultaatgerichte internetmarketingdiensten.

Wij zijn verantwoordelijk voor het genereren van verkeer, het converteren van bezoekers en het leveren van de beoogde resultaten voor onze klanten door zoekmachine optimalisatie diensten op het beste niveau te bieden.

 

We zijn geen traditioneel internetmarketingbureau, maar we zijn het verse bloed van een creatief jong team dat effectieve algoritmen, creatieve strategieën, tactieken en benaderingen gebruikt om onze klanten hun doelen gemakkelijk te laten bereiken.

Laat jouw klanten je gemakkelijk bereiken en met je communiceren met de eerste zoekresultaten die ze te zien krijgen. Zorg ervoor dat jouw merk ruimte inneemt in de mindset van jouw klanten.

Waarom je ons zou moeten selecteren?

 • Wij bieden resultaatgerichte SEO-diensten;
 • We kijken ernaar uit om echte waarde toe te voegen voor onze klanten;
 • We werken voor 100% klanttevredenheid;
 • Wij zijn volledig verantwoordelijk voor wat je uitgeeft;
 • We zijn up-to-date en we brengen je op de hoogte;
 • Je kunt eenvoudig met ons communiceren.
Waarom ons kiezen?

Waarom een website laten maken door Search Clicks?

Natuurlijk wil je een website laten maken die zijn doel bereikt. Afgestemd op jouw wensen, die van de doelgroep én jouw onderneming. Search Clicks heeft ruim 10 jaar ervaring in het bouwen van WordPress websites. Ongeacht de branche.

Als je een website laat maken door de specialisten van Search Clicks, dan betekent dat ook dat je deze zelf eenvoudig kunt onderhouden. Bijvoorbeeld omdat je afbeeldingen of content wilt toevoegen, verwijderen of aanpassen. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van ons onderhoudspakket. Zo weet je namelijk zeker dat jouw website up-to-date blijft.

Dat betekent dat we je voorzien van een complete website. Je bent dus direct klaar voor de start. Een WordPress website laten maken door Search Clicks betekent ook:

 • Op maat gemaakte WordPress website
 • Tot maximaal 8 pagina’s
 • Professionele templates
 • Mobiel en zoekmachine vriendelijk
 • Levering binnen 4 weken

Omdat jij je wilt kunnen onderscheiden van de concurrentie. Niet alleen offline, maar natuurlijk ook online. Daarnaast profiteer je van een ervaren team dat weet waar een goede website aan moet kunnen voldoen. Dat is niet alleen een website met een gebruiksvriendelijke lay-out, maar ook een website met de functies die je nodig hebt.

Search Clicks voorziet je tevens van een concurrerende all-in prijs. Een op maat gemaakte website laten maken kan bij ons al voor een vast én laag bedrag, zonder extra bijkomende kosten. Niet langer wachten op online succes? Vraag dan vandaag nog een offerte aan!

Waarom ons kiezen?

Waarom adverteren binnen Google?

Omdat je het liefst relevant websiteverkeer ontvangt. Deze bezoekers zijn namelijk écht geïnteresseerd in datgene wat jij te bieden hebt. Dat kan een dienst zijn, maar natuurlijk ook een product. Search Clicks weet als geen ander welke targets jouw campagne nodig heeft. Daardoor kun je profiteren van veel voordelen zoals bijvoorbeeld:

 • Meer relevant websiteverkeer
 • Een brede doelgroep bereiken op en doeltreffende manier
 • Meetbare resultaten om campagnes nog succesvoller te kunnen maken
Jouw website bovenaan in Google met zoekmachine adverteren?

Natuurlijk wil je dat jouw website als eerste verschijnt in de zoekmachine. Daarom laat je adverteren binnen Google of zoekmachine adverteren het liefst over aan een specialist. Het team van Search Clicks weet als geen ander hoe ze jouw doelgroep moeten bereiken. Dat doen ze middels maatwerk campagnes die helemaal zijn afgestemd op jouw product, dienst of onderneming. Dat betekent niet alleen meer online succes, maar ook meer relevant websiteverkeer en conversies. Dat betaald zich uiteindelijk uit in meer omzet.

Wil jij zoekmachine adverteren ook liever overlaten aan een specialist? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We informeren je graag over de verschillende mogelijkheden op het gebied van zoekmachine adverteren binnen Google.