SEO bureau in Amsterdam

Ben je ondernemer in onze hoofdstad en op zoek naar een SEO bureau in Amsterdam? Search Clicks is jouw professionele partner in zoekmachine optimalisatie. Want een mooie website is gewoonweg niet genoeg voor jouw online én offline succes. Door het toepassen van slimme technieken en knowhow op het gebied van Search Engine Optimization, garanderen we je meer dan alleen een goede vindbaarheid en zichtbaarheid binnen Google. 

Als SEO specialist in Amsterdam richten we ons ook op andere belangrijke zaken. Bijvoorbeeld het verbeteren van jouw positie binnen de zoekmachine. In combinatie met een grondige zoekwoorden analyse, een concurrentie onderzoek én het bouwen van waardevolle backlinks mag je meer gericht organisch verkeer verwachten. Hoe we dat doen? Als hét SEO bureau voor de omgeving Amsterdam leggen we het je graag uit.

SEO specialist voor ondernemers in Amsterdam

Natuurlijk wil jij je als ondernemer in Amsterdam kunnen onderscheiden van de concurrentie. Het aanbieden van een goede service of een fantastisch product is dan niet altijd voldoende. Want hoe weet jouw doelgroep dat juist jij een autoriteit bent binnen de branche? Hoe zorg je ervoor dat jouw digitale voordeur wijd open komt te staan voor potentiële kopers? Als SEO bureau in Amsterdam weten we precies hoe dat werkt. 

Na een grondige website check weten we namelijk precies waar jouw onderneming ruimte overlaat voor kansen. Deze benutten we optimaal door het toepassen van bewezen zoekmachine optimalisatie technieken. Uiteraard komt ook onze ervaring en kennis hierbij om de hoek kijken. Dit resulteert in meer organische verkeer dat oprecht is geïnteresseerd in datgene jij te bieden hebt. Dat kan een dienst zijn, maar natuurlijk ook een product of een merk. 

Als SEO specialist omgeving Amsterdam leggen we de focus op kwalitatief en resultaatgericht werk. Om dat te kunnen blijven waarborgen houden we ons klantenbestand klein. Elk project krijgt zo de aandacht die het nodig heeft. Dat geldt ook voor jouw onderneming. Bij Search Clicks streven we dan ook altijd naar het afleveren van een kwalitatief eindresultaat dat zijn doel bereikt. Dat houdt niet alleen een constante stroom van “warm” verkeer op, maar ook een uitstekende vindbaarheid, zichtbaarheid én positie binnen de zoekmachines. 

Meer klanten bezoekers aanvragen
voor jouw
bedrijf!

Bekijk de onderstaande statistieken om het belang van de lokale SEO voor Amsterdam in het juiste perspectief te plaatsen.

Zoekopdrachten als "opening fietsenwinkel bij mij in de buurt", "personal trainer in de buurt" en "advocaat in Amsterdam" zijn de afgelopen jaren met 300% gegroeid, blijkt uit Google-statistieken van eind 2020.

Meer dan 50% van de consumenten die lokaal op een mobiel apparaat zoeken, bezoekt dezelfde dag nog een winkel.

Bijna de helft (46%) van de Google-zoekopdrachten zijn lokale intenties.

76% van de lokale zoekopdrachten leidt tot een telefoontje.

89% van de gebruikers van mobiele telefoons zoekt minstens eenmaal per week naar een lokaal bedrijf, en 58% zoekt minstens eenmaal per dag naar lokale bedrijven.

Wat is SEO Amsterdam
En hoe kun je deze verbeteren?

SEO Amsterdam houdt in dat je website specifiek voor het geografische gebied van Amsterdam is. Ons doel is om je website te optimaliseren zodat wanneer mensen in Amsterdam bepaalde zoekopdrachten uitvoeren in Google, ze jouw bedrijf bovenaan zullen zien. Nu dit duidelijk is, gaan we eens kijken welke zoek hits je bedrijf kunnen helpen betere resultaten te behalen.

Zorg ervoor dat je bedrijfsgegevens correct zijn op elk platform.
Zorg ervoor dat je positieve reviews krijgt
Vergeet de social media kanalen niet te gebruiken
Gebruik de lokale bedrijfs platformen en community’s
Zorg dat je website mobielvriendelijk is
Kennismaking

Na een telefonische kennismaking gaan we aan de slag met het analyseren van jouw website.

Website Check

We voeren een grondige audit toe om de juiste SEO campagne te kunnen bepalen.

Zoekwoorden

De keyword analyse voeren we uit om de meest relevante zoekwoorden te kunnen filteren én gebruiken.

Concurrentie

We houden in de gaten wat de concurrentie doet. We zorgen ervoor dat we geen kans onbenut laten.

Strategie en optimalisatie

Een doeltreffend plan van aanpak zorgt ervoor dat we onze focus altijd gericht houden op een effectief eindresultaat.

Website Optimalisatie

We optimaliseren jouw website voor de zoekmachine waardoor je als ondernemer kunt profiteren van vele voordelen.

Onze Resultaten

SEO Amsterdam
Het voordeel van SEO specialist?

Als SEO specialist voor de omgeving Amsterdam werken we binnen ons team alleen met maatwerk. Zoekmachine optimalisatie is namelijk pas doeltreffend als deze specifiek wordt afgestemd op de behoefte van jouw onderneming en doelgroep. Op deze manier draagt SEO bij aan jouw online én offline succes. Niet alleen voor nu, maar zeker ook voor in de toekomst. 

We werken aan waardevolle content op basis van relevante zoekwoorden. Geschreven voor jouw bezoekers, maar natuurlijk ook voor een hogere positie binnen Google. Search Clicks zorgt voor zoekmachine optimalisatie die je meer organisch verkeer bezorgt. Dat betekent dat je geen betaalde campagnes nodig hebt om goed zichtbaar en vindbaar te zijn.

Hoger in Google met een SEO specialist in Amsterdam

Wil je dat jouw website de eerste organische zoekresultaten van Google domineert? Zou je meer relevant websiteverkeer willen ontvangen ? Als ervaren SEO bureau voor de omgeving Amsterdam staan we voor je klaar.

Natuurlijk staan we ook voor je klaar als je op zoek bent naar een Lokale SEO specialist in de regio. Is jouw bedrijf ook werkzaam in AlkmaarPurmerendZaandamAmstelveenHaarlemHeerhugowaardHoorn of Hilversum? Geen probleem! Ook daar kunnen wij jouw bedrijf bovenaan in de zoekmachine laten domineren!

Professioneel SEO Amsterdam

Bij Search Clicks draait het alleen maar om kwaliteit. Om dit te waarborgen nemen we een beperkt aantal nieuwe klanten aan. We hoeven niet het grootste klantenbestand te hebben zolang onze klanten maar de afgesproken doelstellingen behalen. Dat levert natuurlijk langdurige zakenrelaties op wat veel waardevoller voor ons is. Dus als jij of je bedrijf op zoek is naar meer lokale klanten, aarzel dan niet en contacteer ons of doe de SEO- assay op onze website. Vergeet niet, de plaatsjes zijn beperkt!

Vul het onderstaande formulier in:

    *Privacy is gewaarborgd.