SEO SCAN

Ben jij benieuwd of jouw bedrijf in aanmerking komt voor onze exclusieve SEO campagnes? Vul hieronder je gegevens is!

01
Vul je gegevens in

Vul het formulier in met de gegevens die gevraagd worden.

02
Bevestiging

Je ontvangt van ons een bevestiging per telefoon en e-mail dat wij een analyse gaan maken waar de SEO kansen liggen voor jouw bedrijf.

03
Analyse

Wij maken een uitgebreide videoanalyse om te kijken waar de kansen liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Waarom een SEO Check van belang is!

Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel SEO genoemd, oftewel Search Engine Optimalisation. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat webpagina’s aantrekkelijk zijn voor zoekmachines. Het doel van zoekmachine optimalisatie is om een webpagina hoog te krijgen in de ranking van een zoekmachine.

Search Clicks wil jouw bedrijf helpen dit ook te realiseren en daarom leren wij dit aan ondernemers. Daarom bieden wij een SEO scan voor ondernemers of bedrijven aan die een betere positie in Google willen. Hieronder vindt je wat meer informatie wat je kunt verwachten met onze SEO scan.

seo check
Wat is een SEO scan?

Een SEO scan of SEO website check controleert jouw website op min- en pluspunten betreffende zoekmachine optimalisatie. De scan geeft jou op deze manier inzichten in de website.

Wat doet een SEO scan?

De SEO analyse checkt of jouw website op verschillende onderdelen die gerelateerd zijn aan SEO voldoet. Daarnaast analyseren we of een SEO campagne winstgevend genoeg is voor jou branche. Dit advies is gratis en vrijblijvend.

De SEO scan kijkt vooral naar de volgende zaken:

  • De algehele score van jouw website;
  • De kritieke fouten op verschillende pagina’s. Denk hierbij aan omschrijvingen die missen, verkeerd gebruik van titels en duplicaten. 
  • Het analyseren van concurrenten die op dit moment bovenaan interessante zoektermen staan.
Waar onze specialisten mee kunnen helpen​?

Ben jij nu ook geïnteresseerd geraakt in het doen van een SEO scan? Neem een kijkje op onze pagina voor het beste advies.

Wij zullen alle noodzakelijke taken uitvoeren om de positie van jouw website te verhogen in de zoekmachines. Wij van Search Clicks houden ons al meer dan 10 jaar bezig met zoekmachine optimalisatie. Mogelijk heb je ons bovenaan Google gevonden tijdens het zoeken naar een SEO-expert of bureau.

Wij helpen bedrijven en ondernemers hun positie in zoekmachines, zoals Google, te verhogen. Bij Search Clicks draait alles om kwaliteit.

Waarom is het belangrijk?

Het doel van zoekmachine optimalisatie is om een webpagina hoog te krijgen in de ranking van een zoekmachine. Een van de meest bekende zoekmachines is Google. Google optimalisatie is dan ook nodig om ervoor te zorgen dat jouw website het goed doet op deze zoekmachine. Het optimaliseren van een website voor zoekmachines genereert direct verkeer vanaf de zoekmachines. Hierdoor kun je relevant verkeer naar een website leiden om het webverkeer te laten stijgen.