Opzoek naar een SEO bureau?

Inmiddels ben je de term SEO regelmatig tegengekomen. Je weet nu vast en zeker waarom dit belangrijk is voor jouw bedrijf. De waarde is vastgesteld, maar het daadwerkelijke proces kan echter nog steeds verwarrend lijken.

Daarom is outsourcing van zoekmachine optimalisatie een standaard bedrijfspraktijk geworden. In plaats van tijd en middelen te verspillen aan het ontwikkelen van de nodige vaardigheden, kun je een bedrijf inhuren om deze diensten uit te voeren. We leggen in dit artikel daarom uit wat een SEO-bureau is en waarom het uitbesteden van aan een zoekmachine marketing bureau zinvol is.

seo bureau
Hoger scoren in Google
Actieve klanten
Nog aan te nemen
Wat houdt het in?

Wat is een zoekmachine
optimalisatie bureau?

Een SEO-bureau zal alle noodzakelijke taken uitvoeren om de positie van een website te verhogen in de zoekmachines. De legitimiteit van het zoekmachine optimalisatie bureau waarmee je samenwerkt is erg belangrijk. Ze moeten de juiste acties ondernemen om de autoriteit van jouw website te vergroten.

Zoals je ziet houdt een SEO-bureau zich met ontzettend veel zaken bezig, die er uiteindelijk voor zorgen dat jouw website het goed doet in de zoekmachines. Naast bovengenoemde zaken, zijn er nog tal andere taken waarmee het zoekmachine optimalisatie bureau zich mee bezig houdt. Mocht je er zelf niet uitkomen, is het dus handig om hulp in te schakelen. Bekijk anders onze SEO cursus om meer te weten te komen over zoekmachine optimalisatie.

Beste resultaat

SEO Is Een Continue Proces,
We Maken Het Elke Keer Waar!

01
Onsite Optimalisatie

We helpen de website-inhoud te verbeteren, zodat bezoekers duidelijk begrijpen hoe deze verband houdt met hun zoekopdracht

02
Zoekwoorden Optimalisatie

Wij kiezen zoektermen uit die hoger in Google komen die veel bezoekers genereren zodat deze allemaal jouw kant op komen!

03
Linkbuilding

Onze exclusieve linkbuilding strategieën zijn alleen beschikbaar voor ons klanten. Door onze geheime tactieken in te zetten schiet je binnen no-time naar de 1ste pagina!

99%

1ste pagina

83%

Bezoekers

66%

Aanvragen

53%

Conversie

Wat regelt een SEO-bureau voor jouw website?

Een zoekmachine optimalisatie bureau houdt zich bezig met een aantal zaken, namelijk het analyseren van de structuur van jouw website en het optimaliseren ervan. De kernbezigheden zijn dan ook:

 • Het analyseren van de gegevens op de website;
 • Fouten van zoekmachines voorkomen, denk aan een error-melding;
 • De snelheid van je website optimaliseren;
 • Jouw keywords bestuderen;
 • Nakijken of er plagiaat is;
 • Kijken of er ontbrekende pagina’s zijn;
 • Verhogen van jouw organisch webverkeer;
 • Het maken van content;
 • Meta-omschrijvingen en titels aanpassen;
 • Linkbuilding;
 • Afbeeldingen toevoegen;
 • Zorgen dat jouw website het goed doet op ieder apparaat;
seo laten uitbesteden

Werkwijze

Wij van Search Clicks houden ons al meer dan 10 jaar hiermee bezig. Mogelijk heb je ons bovenaan Google gevonden tijdens het zoeken naar een SEO-expert of bureau. Wij helpen bedrijven en ondernemers hun positie in zoekmachines, zoals Google, te verhogen, zowel nationaal als lokaal. Bij Search Clicks draait alles om kwaliteit. 

 Bij Search Clicks werken we volgens een vaste werkwijze. Zodra jij besluit met ons te willen samenwerken, onderzoeken en analyseren wij jouw website. Hierna maken wij een plan van aanpak en zorgen we voor de juiste strategie om jouw website te verbeteren. Deze informatie verwerken wij vervolgens, zodat alles actueel en relevant is. Jouw feedback stellen wij zeer op prijs! Samen kunnen wij ervoor zorgen dat jouw website het meest eruit haalt wat erin zit.