Wordt een SEO Specialist met onze SEO cursus

Wij van Search Clicks houden ons al meer dan 10 jaar bezig met zoekmachine optimalisatie. Mogelijk heb je ons bovenaan Google gevonden tijdens het zoeken naar een SEO-expert of bureau. Wij helpen bedrijven en ondernemers hun positie in zoekmachines, zoals Google, te verhogen. Bij Search Clicks draait alles om kwaliteit. Op deze pagina lees je alles over de SEO cursus die wij aanbieden om zelf specialist te worden op het gebied van SEO.

Expertise in onze SEO training

Je leert van de beste SEO specialisten van Nederland om zelf een SEO specialist te worden. Onze SEO specialisten hebben ervaring opgedaan in California, de Verenigde Staten, hier ligt het centrum van online marketing. Ook leer je wat andere SEO specialisten jou niet vertellen om echt het verschil te maken. Al met al staan de beste specialisten voor jou klaar om jou alles te leren over het toepassen van zoekmachine marketing.

Meer informatie over ons

Wat je kunt verwachten van onze SEO cursus?

Basis van SEO

Allereerst zullen wij jou een uitgebreide introductie geven over SEO. Het belangrijkste dat jij moet weten, is de basis van SEO. Met een inleiding van de SEO cursus leer je wat zoekmachine optimalisatie is en waarom het nodig is voor jouw website.

Verschillende vormen van SEO

Het is belangrijk om de verschillende vormen van SEO te kennen. Nationale en lokale SEO. Daarom legt de SEO opleiding in detail uit wat deze vormen allemaal zijn. 

Hoe zoekmachines werken

Als zoekmachines jou niet kunnen vinden, doet de rest van jouw werk er niet toe. Er wordt dus verteld hoe de robots van een zoekmachine het internet doorzoeken om jouw website te vinden en deze toe te voegen aan hun indexen.

Het gebruik van keywords

SEO is onvolledig zonder het gebruik van zoekwoorden. Het is niet alleen belangrijk om te weten hoe je de juiste zoekwoorden vindt, maar ook hoe je ze op de juiste manier in de inhoud kunt gebruiken om de website SEO vriendelijk te maken.

Linkbuilding

Het gebruik van linkbuilding wordt uitgebreid besproken. Op deze manier zorg je ervoor dat er meer verkeer naar jouw website komt.

Schrijven van content

Daarnaast leer je het belang van goede content. Tijdens de SEO opleiding komt er bijvoorbeeld aan bod waarom je duplicaat zoveel mogelijk moet vermijden.

Technische SEO

Door verschillende technische elementen te verbeteren en toe te voegen, kun je Google vertellen waar jouw website over gaat. Zoekmachines hechten veel waarde aan een website die van top tot teen klopt. Het is daarom van belang ook aandacht te besteden aan de technische kanten van het optimaliseren van jouw website.

Optimaliseren

Voor SEO is zowel on-page als off-page optimalisatie nodig. De SEO cursus biedt jou een gedetailleerd inzicht in het optimalisatieproces. Denk hier bijvoorbeeld aan uitleg over een meta-omschrijvingen, het gebruik van titelpagina’s en het gebruik van een goede navigatie. Als je dit goed beheerst is het niet meer nodig je SEO uit te besteden

Doe nu ook de SEO opleiding

    Eerder SEO opleiding gedaan?
    NeeJa

    *Privacy is gewaarborgd.