SEO specialist van Den Haag!

Veel merken en bedrijven in Den Haag weten (of denken te weten) dat ze SEO nodig hebben voor hun digitale eigendommen en de voordelen die ze zullen halen uit dat SEO-werk namens hen wordt geïmplementeerd.

SEO zal de algehele doorzoekbaarheid en zichtbaarheid van een website zeker verbeteren, maar welke andere echte waarde biedt het? Waarom is SEO zo belangrijk? En waarbij kunnen wij jou bedrijf helpen?

Een SEO bureau voor resultaat

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is de praktijk om gericht verkeer naar een website te halen vanuit de organische ranglijst van een zoekmachine. Veelvoorkomende taken die verband houden met SEO zijn onder meer het maken van inhoud van hoge kwaliteit, het optimaliseren van inhoud rond specifieke zoekwoorden en het bouwen van backlinks.

Met andere woorden: Bij SEO draait het allemaal om het verbeteren van de positie van een site in het organische (niet-betaalde) gedeelte van de zoekresultaten.

Meer klanten bezoekers aanvragen
voor jouw
bedrijf!

Bekijk de onderstaande statistieken om het belang van de lokale SEO voor Den Haag  in het juiste perspectief te plaatsen.

Zoekopdrachten als "opening fietsenwinkel bij mij in de buurt", "personal trainer in de buurt" en "advocaat in Den Haag" zijn de afgelopen jaren met 300% gegroeid, blijkt uit Google-statistieken van eind 2020.

Meer dan 50% van de consumenten die lokaal op een mobiel apparaat zoeken, bezoekt dezelfde dag nog een winkel.

Bijna de helft (46%) van de Google-zoekopdrachten zijn lokale intenties.

76% van de lokale zoekopdrachten leidt tot een telefoontje.

89% van de gebruikers van mobiele telefoons zoekt minstens eenmaal per week naar een lokaal bedrijf, en 58% zoekt minstens eenmaal per dag naar lokale bedrijven.

Wat is SEO Den Haag
En hoe kun je deze verbeteren?

SEO Den Haag houdt in dat je website specifiek voor het geografische gebied van Den Haag is. Ons doel is om je website te optimaliseren zodat wanneer mensen in Den Haag bepaalde zoekopdrachten uitvoeren in Google, ze jouw bedrijf bovenaan zullen zien. Nu dit duidelijk is, gaan we eens kijken welke zoek hits je bedrijf kunnen helpen betere resultaten te behalen.

Zorg ervoor dat je bedrijfsgegevens correct zijn op elk platform.
Zorg ervoor dat je positieve reviews krijgt
Vergeet de social media kanalen niet te gebruiken
Gebruik de lokale bedrijfs platformen en community’s
Zorg dat je website mobielvriendelijk is
Kennismaking

Na een telefonische kennismaking gaan we aan de slag met het analyseren van jouw website.

Website Check

We voeren een grondige audit toe om de juiste SEO campagne te kunnen bepalen.

Zoekwoorden

De keyword analyse voeren we uit om de meest relevante zoekwoorden te kunnen filteren én gebruiken.

Concurrentie

We houden in de gaten wat de concurrentie doet. We zorgen ervoor dat we geen kans onbenut laten.

Strategie en optimalisatie

Een doeltreffend plan van aanpak zorgt ervoor dat we onze focus altijd gericht houden op een effectief eindresultaat.

Website Optimalisatie

We optimaliseren jouw website voor de zoekmachine waardoor je als ondernemer kunt profiteren van vele voordelen.

Onze Resultaten

SEO Den Haag
Het voordeel van SEO specialist?

Het goede nieuws is dat je bedrijf miljoenen kansen heeft om hoger te scoren op zoekmachines. Onze deskundige SEO-specialisten in Den Haag zullen je helpen al deze kansen te benutten met onze kennis van SEO-oplossingen.

En het wordt nog beter: zodra je zoekpositie verbetert, kun je continu verkeer van zoekmachines verwachten. Door de zoekwoorden te targeten waarop je wilt rangschikken, zullen gebruikers die actief op zoek zijn naar jouw service of product je vinden in de zoekresultaten. Met andere woorden, je krijgt elke keer dat jouw site wordt bezocht een gekwalificeerde lead!

Een van de belangrijkste voordelen van SEO is dat het een ongelooflijk effectieve marketingstrategie is. Professioneel ontworpen campagnes, speciaal gemaakt voor een bepaalde site, werken om de positie van zoekmachines te verbeteren en organisch verkeer naar die site te leiden. Sites met een hogere ranking ontvangen 7 dagen per week dag en nacht direct verkeer van potentiële klanten en klanten.

Waarom een SEO specialist inhuren?

Het is beter om jouw personeel zich te laten concentreren op wat ze zijn opgeleid om te doen, en een bedrijf dat gespecialiseerd is in zoekmarketing te laten zorgen voor jouw campagne. Search Clicks is al 10 jaar lang de specialist op gebied van SEO. Onze resultaten en kennis hebben bewezen voor te lopen in de markt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over het uitbesteden van Lokale SEO in Den Haag.

Is jouw bedrijf ook werkzaam in RotterdamLeidenNoordwijkLeidschendamZoetermeerBodegraven of Rijswijk? Geen probleem! Ook daar kunnen wij jouw bedrijf bovenaan in de zoekmachine laten domineren!

Professioneel SEO Den Haag

Bij Search Clicks draait het alleen maar om kwaliteit. Om dit te waarborgen nemen we een beperkt aantal nieuwe klanten aan. We hoeven niet het grootste klantenbestand te hebben zolang onze klanten maar de afgesproken doelstellingen behalen. Dat levert natuurlijk langdurige zakenrelaties op wat veel waardevoller voor ons is. Dus als jij of je bedrijf op zoek is naar meer lokale klanten, aarzel dan niet en contacteer ons of doe de SEO- assay op onze website. Vergeet niet, de plaatsjes zijn beperkt!

Vul het onderstaande formulier in:

    *Privacy is gewaarborgd.