SEO

Waarom kiezen voor een
SEO specialist?

arrow
01
Focus op je bedrijf
Focus op je bedrijf

Doe wat jij het beste doet, terwijl de SEO specialist jouw bedrijf hoog in de zoekmachine rankt!

arrow
02
Expertise
Expertise

Onze specialisten hebben 10 jaar ervaring in SEO! Profiteer van onze expertise terwijl jij aan het ondernemen bent!

03
Nieuwe klanten
Nieuwe klanten

Krijg nieuwe klanten door onze SEO specialisme en laat jouw doelgroep contact met je opnemen.

Wat is een SEO specialist?

Heb je jezelf al wel eens afgevraagd wat een SEO specialist is? En wat SEO überhaupt is? Als dat zo is dan ben je zeker niet de enige die met deze vragen zit. Wij krijgen namelijk heel vaak de vraag wat een SEO specialist eigenlijk inhoudt. Een hele goede vraag die natuurlijk uitleg verdient. Vandaar dat wij hieronder een duidelijke uitleg voor je hebben!

Een SEO specialist is iemand of een geheel bedrijf die ervoor zorgt dat je relevante bezoekers krijgt via de organische zoekresultaten van zoekmachines (Google). Dat is de beknopte uitleg. Natuurlijk is het niet zo simpel als het waarschijnlijk op het eerste gezicht lijkt.

seo specialisten

SEO heeft alles te maken met zoekmachine optimalisatie. Iets waar je als ondernemer niet omheen kunt. De afkorting staat voor Search Engine Optimization. SEO zorgt ervoor dat jouw website tot in de puntjes wordt geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Daardoor wordt jouw onderneming niet alleen zichtbaar voor de doelgroep, maar profiteer je ook van een verbeterde vindbaarheid. Niet alleen nationaal, maar natuurlijk ook lokaal. SEO en de optimalisatie die daarbij hoor, omvat verschillende technieken. Hierbij kun je denken aan waardevolle backlinks, maar natuurlijk ook aan het plaatsen van teksten en video content.

SEO voorziet je als ondernemer van een aantal voordelen. In de eerste plaats zorgt zoekmachine optimalisatie voor een verbeterde vindbaarheid en zichtbaarheid. Daarnaast kun je profiteren van een hoge positie binnen Google én ontvang je een constante stroom van organisch verkeer. Nog een voordeel van SEO is dat de gebruiksvriendelijkheid van jouw website wordt verbeterd. Dat zorgt ervoor dat de doelgroep jouw website graag (en vaker) zal bezoeken.

Wat doet Search Clicks als SEO specialist?

Om te begrijpen wat wij doen, is het eerst belangrijk om te weten wie zijn. Wij zijn een bureau dat gespecialiseerd is in zoekmachine marketing. We hebben nu ruim 10 jaar ervaring met het verbeteren van een betere positie in Google.

Mogelijk heb je ons daarom ook bovenaan Google gevonden tijdens het zoeken naar een SEO-expert of bureau.
Search Clicks voegt woord bij daad door in heel Nederland bovenaan in de zoekmachine te staan.
Hetzelfde kunnen wij ook voor andere bedrijven realiseren en leren wij dit aan ondernemers met onze SEO cursus. Bij Search Clicks draait het alleen maar om kwaliteit, om dit te waarborgen nemen wij een beperkt aantal nieuwe klanten aan.
Wij hoeven niet het grootste klantenbestand te hebben zolang onze relaties maar de afgesproken doelstellingen behalen.

Dat levert namelijk langdurige zakenrelaties op wat veel waardevoller voor ons is. Wij houden ons voornamelijk bezig met linkbuilding en daarnaast zijn wij bekend met SEO optimalisatie, zoektermonderzoek en technische SEO audit.

Hierdoor kunnen wij u optimaal helpen om zo hoog mogelijk in de positie ranking te komen van Google. Laat dus je SEO door ons uitbesteden om een hogere positie in Google te krijgen. 

Als je de SEO van jouw website overlaat aan een specialist, dan kun je rekenen op een prima rendement. Zoekmachine optimalisatie richt zich namelijk op organisch verkeer. Dat betekent dat je nu, maar zeker ook in de toekomst, geen gebruik hoeft te maken van geldverslindende campagnes met een beperkte looptijd. SEO voorziet je van een uitstekend rendement. Zoekmachine optimalisatie blijft namelijk organisch verkeer naar jouw website sturen. 7 dagen per week en 24 uur per dag.

Je kiest voor een SEO specialist als je niets aan het toeval wilt overlaten als het aankomt op zakelijk succes. Een SEO specialist weet namelijk precies welke technieken en campagnes moeten worden ingezet om resultaten langdurig te kunnen verbeteren. Een specialist in zoekmachine optimalisatie maakt elke campagne op maat. Zo weet je zeker dat er geen waardevolle kansen verloren gaan.

Daarnaast houd jij je als ondernemer liever bezig met zaken waar je echt goed in bent. Zoekmachine optimalisatie is dan ook geen klusje wat je in een uurtje vrije tijd doet. Het verrichten van marktonderzoeken, concurrentieanalyses en het vinden van de juiste zoekwoorden die aansluiten bij jouw branche dient nauwkeurig én vakkundig te gebeuren. Dat neemt niet alleen heel veel tijd in beslag, maar vergt ook expertise. Daarom laat je de zoekmachine optimalisatie van jouw website liever over aan een SEO specialist.

SEO is de beste marketing tool en dat is niet voor niets. Door het toepassen van zoekmachine optimalisatie kun je namelijk rekenen op meer organisch verkeer, meer leads én omzet. SEO technieken kunnen heel gericht worden toegepast, bijvoorbeeld door te targeten op geografische gegevens. Zo weet je zeker dat het verkeer dat je ontvangt, ook daadwerkelijk is geïnteresseerd in jouw producten, diensten of services. Ook budgettair is SEO de beste tool voor de marketing van jouw onderneming. De investering die je doet werpt niet alleen zijn vruchten af voor nu, maar zeker ook voor in de toekomst.

team seo