Website onderhoud door Search Clicks

Bij Search Clicks weten we als geen ander hoe belangrijk website onderhoud is. Dat heeft namelijk alles te maken met veiligheid, de snelheid van jouw website én de online vindbaarheid. Daarnaast zorgt een goed WordPress onderhoud ervoor dat je gebruik kunt blijven maken van nieuwe functies en mogelijkheden. Als je in het bezit bent van een prachtige website die door Search Clicks is gemaakt, kun je gebruik maken van een onderhoudscontract voor jouw website. Daarmee laat je niets aan het toeval over.

Terwijl jij al je aandacht aan je onderneming geeft, zorgen wij ervoor dat jouw website veilig online blijft!

WordPress onderhoud is belangrijk voor de prestaties van jouw website

Als je bij Search Clicks een onderhoudscontract afsluit voor jouw website, blijf je zeker van optimale prestaties. WordPress onderhoud is noodzakelijk omdat er voortdurend nieuwe updates verschijnen. Deze updates zorgen ervoor dat je gebruik kunt maken van handige functies. Daarnaast is onderhoud ook belangrijk voor de veiligheid van jouw website. Daarmee kunnen aanvallen van buitenaf, door bijvoorbeeld hackers, voorkomen worden. Maar, er zijn nog meer redenen waarom website onderhoud van groot belang is.

SUPPORT & ONDERHOUD

Uitsluitend voor websites gemaakt door Search Clicks
39
per maand
 • Hosting
 • Domeinnaam
 • E-mailadressen
 • Website updates
 • Dagelijkse backups
 • Google Search Console beheer
 • Google Analytics beheer
 • Support en incidentele kleine aanpassingen

Waarom kiezen voor een website onderhoudscontract?

 • Veiligheid: WordPress websites staan bekend om hun hoge mate van veiligheid. Mits de website van goed onderhoud wordt voorzien. Updaten is daarbij zeer belangrijk. Niet alleen voor de veiligheid van de website zelf, maar ook voor jouw bezoekers. Als WordPress onderhoud op de juiste manier wordt uitgevoerd, is jouw website tevens minder kwetsbaar voor aanvallen door hackers.
 • Website snelheid: als je gebruik maakt van een onderhoudscontract voor jouw website, dan heeft dit ook een positieve invloed op de snelheid van de website. Dat betekent dat de pagina’s van jouw website én de content razendsnel blijven laden. Dat heeft niet alleen invloed op jouw Google ranking, maar ook op de gebruikerservaring van jouw bezoekers.
 • Online vindbaarheid: website onderhoud heeft ook een positieve invloed op de online vindbaarheid. Door het laten uitvoeren van WordPress onderhoud, blijft jouw website veilig, snel en gebruiksvriendelijk. Dat zijn een aantal van de eisen waaraan jouw website moet kunnen voldoen voor een goede online vindbaarheid en ranking.

Het laten onderhouden van jouw WordPress website is dus belangrijk. Regelmatig worden er bug fixes en nieuwe features uitgegeven die jouw website in topconditie houden. Daarmee voorkom je dat jouw website trager wordt, niet meer op de juiste manier functioneert of zelfs onveilig wordt. Een goed onderhouden website scoort tevens beter in de zoekmachine.

Wanneer is het tijd voor website onderhoud?

Zodra Search Clicks jouw website heeft opgeleverd, moet je direct gaan nadenken over het onderhoud daarvan. Daarmee blijft jouw website ook na verloop van tijd goed functioneren. Gelukkig hoef je dit onderhoud niet zelf te verzorgen. Dat laat je namelijk liever over aan onze WordPress specialisten. Sluit dus direct een onderhoudscontract af voor jouw website.

Daarmee voorkom je vervelende situaties zoals een hoge bounce rating, een website die niet langer mobiel-vriendelijk is of een gebrek aan interactie. Bijvoorbeeld omdat de social media plug-ins niet meer up-to-date zijn. Wil je dit voorkomen? Bij Search Clicks voorzien we je graag van een passend advies voor een maatwerk onderhoudscontract.

Vul het onderstaande formulier in:

*Privacy is gewaarborgd.