SEO optimalisatie voor Google

Mogelijk heb je ons bovenaan in Google gevonden tijdens het zoeken naar zoekmachine optimalisatie of een SEO bureau. Search Clicks voegt woord bij daad door in heel Nederland bovenaan in de zoekmachine te staan. Hetzelfde kunnen wij ook voor andere bedrijven realiseren en daarom leren wij dit aan ondernemers.

Bij Search Clicks draait het alleen maar om kwaliteit, om dit te waarborgen nemen wij een beperkt aantal nieuwe klanten aan. Wij hoeven niet het grootste klantenbestand te hebben, zolang onze relaties maar de afgesproken doelstellingen behalen. Dat levert namelijk langdurige zakenrelaties op wat veel waardevoller voor ons is.

Telefonisch Consult

Wij nemen telefonisch contact met je op om te kijken waar de kansen liggen voor jouw bedrijf

Website Audit

Wij beoordelen jouw huidige website of deze geschikt is voor een succesvolle SEO campagne

Zoekwoorden Onderzoek

Wij analyseren welke zoektermen het interessants zijn voor jouw bedrijf

seo
Concurrentieanalyse

Wij analyseren welke concurrenten in de zoekmachine wij moeten verslaan

Strategie

Wij bepalen de effectiefste strategie om het beste resultaat te behalen

Optimalisatie

Wij passende onze exclusieve technieken toe om jouw bedrijf bovenaan de zoekmachine te laten domineren!

Wordt vindbaar in Google!

FAQ

Veelgestelde vragen over
zoekmachine optimalisatie

🔎 Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel SEO genoemd, oftewel Search Engine Optimalisation. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat webpagina's aantrekkelijk zijn voor zoekmachines. Het doel van zoekmachine optimalisatie is om een webpagina hoger in Google (zoekmachine) te krijgen.

📈 Wat is het doel van zoekmachine optimalisatie?

Het doel van zoekmachine optimalisatie is om een webpagina hoog te krijgen in de ranking van een zoekmachine. Een van de meest bekende zoekmachines is Google. Google optimalisatie is dan ook nodig om ervoor te zorgen dat jouw website het goed doet op deze zoekmachine. Wij kunnen jou hier uiteraard mee helpen! Groei jouw bedrijf met Search Clicks. We hebben al 10 jaar ervaring met het verbeteren van een betere positie in Google.

💻 Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO is dus de afkorting van Search Engine Optimalisation. Search Engine Advertising (SEA) draait daarentegen om reclame. Wanneer SEA wordt gebruikt, geven zoekmachines advertenties voor jouw organisatie weer in de zoekresultaten boven de organische resultaten. Beide vormen van online marketing zijn er uiteraard op gericht om meer bezoekers naar de website te trekken. Uit de bovenstaande beschrijvingen blijkt dat SEO gratis is en dat je voor SEA moet betalen. Het verschil is echter niet zo eenvoudig. De SEO-activiteiten die u onderneemt, kunnen bijvoorbeeld samenwerkingen zijn waarvoor je betaalt. Ook voor SEO is vaak een budget nodig.

💰 Waarom bovenaan staan in de zoekmachine belangrijk is?

Het optimaliseren van een site voor zoekmachines genereert direct verkeer vanaf de zoekmachines. Hierdoor kun je relevant verkeer naar een e-commerce webshop leiden om de verkoop te stimuleren. Ook als je gebruik maakt van affiliate marketing of een andere blog is SEO belangrijk voor het werven van inkomsten.

🤔 Wat is nodig om bovenaan in de zoekmachine te staan?

Om bovenaan in een zoekmachine te staan zal je gebruik moeten maken van zinvolle, relevante en kwalitatief goede content. Ook moet je rekening houden met een aantal andere factoren. Denk aan de laadtijdssnelheid van jouw website. Niemand houdt er immers van om op een langzame webpagina terecht te komen. Het straalt daarnaast geen professionaliteit uit. Verder zal je gebruik moeten maken van de optimalisatie van jouw afbeeldingen op de website, linkbuilding, een goede leesbaarheid, optimalisatie van verschillende media (mobiele telefoon, tablet en laptop) en duidelijke lay-out. Zo zijn er meerdere manieren om ervoor te zorgen dat jouw website voldoet aan SEO optimalisatie.

zoekmachine optimalisatie
+
ACTIEVE KLANTEN
+
TOP 10 RANKINGS

Zoekmachine optimalisatie? Jouw sleutel naar succesvol ondernemen

Als ondernemer weet je dat SEO-optimalisatie belangrijk is voor het succes van jouw onderneming. Search Engine Optimization staat immers voor het verbeteren van jouw online vindbaarheid binnen de zoekmachines. Belangrijk, want zo wijs je jouw doelgroep de weg naar de digitale voordeur van jouw bedrijf. Maar zoekmachine marketing biedt meer voordelen dan alleen een goede vindbaarheid. Kort samengevat is SEO-optimalisatie onmisbaar in de weg naar succes. Want uiteindelijk is het succesvol ondernemen dat telt.

01
Hoger in Google
Hoger in Google

De voordelen van SEO-optimalisatie voor jouw onderneming

Naast een goede vindbaarheid en positie binnen Google, pas je zoekmachine optimalisatie om nog een aantal redenen toe. We hebben de belangrijkste voor je op een rij gezet:

02
Meer verkeer naar website
Meer verkeer naar website

Meer organische verkeer

Meer bezoekers zonder te adverteren? Ook daarvoor zet je zoekmachine optimalisatie in. SEO zorgt ervoor dat je vindbaar bent binnen de belangrijkste zoekmachines zoals Google en YouTube. Des te beter de vindbaarheid én jouw positie, des te groter het bereik. Dat zorgt voor meer organische verkeer naar jouw website. Deze optimalisatie is belangrijk, zeker als je weet dat deze zoekmachines gemiddeld één maal per dag worden geraadpleegd.

Gebruiksvriendelijkheid

SEO richt zich ook op de gebruiksvriendelijkheid van jouw website. Hoe snel laden de pagina’s en hoe verloopt het navigeren? Als je de zoekmachine optimalisatie van jouw website overlaat aan een expert, dan is dit één van de zaken die onder handen wordt genomen. Want uiteindelijk wil je jouw bezoekers een zo aangenaam mogelijke ervaring bezorgen. Dat is goed voor de conversie én de vindbaarheid!

Succes op lange termijn

Zoekmachine optimalisatie zet je niet in om alleen te kunnen profiteren van een tijdelijke boost. Deze strategie richt zich ook op succes voor de lange termijn. Zeker als je jouw website regelmatig laat updaten en optimaliseren op het gebied van SEO. Een waardevolle investering die zich altijd terugbetaald. Wij adviseren om het dan ook over te laten aan de specialisten en je SEO laat uitbesteden.

Natuurlijk kent SEO optimalisatie nog meer voordelen. Naast meer organisch bereik en een verbetering van de vindbaarheid, kun je ook rekenen op meer nationale en lokale bezoekers die sterker betrokken raken bij jouw onderneming. Goed nieuws, want dit heeft een positieve invloed op de conversie. Een goede rede om SEO te laten uitbesteden.

SEO en zoekmachine optimalisatie overlaten aan een expert?

Als ondernemer wil je vooral doen waar je goed in bent. Dat doen we bij searchclicks.nl namelijk ook. We zijn dan ook niet voor niets dé SEO specialist voor ondernemend Nederland. Wil jij jouw website tot in de puntjes laten optimaliseren voor de zoekmachine of wil je alles leren over zoekmachine optimalisatie door het volgen van een cursus?

Wij staan voor je klaar. Door onze ruime ervaring van 10+ jaar, weten we dat kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit. Of dat nu gaat om zoekmachine optimalisatie, SEO cursussen of linkbuilding

03
Meer omzet
Meer omzet

Waarom kiezen voor zoekmachine optimalisatie bij SEO bureau Search Clicks?

Zoekmachine optimalisatie is een belangrijk onderdeel van succesvol ondernemen. Als bedrijf wil je immers bovenaan de zoekresultaten van Google worden weergegeven. Voor een hoge positie binnen de zoekmachine staan de specialisten van SEO bureau Search Clicks voor je klaar. We zorgen ervoor dat de optimalisatie constant wordt bijgestuurd als dat nodig is. Zo stijg je niet alleen binnen de organische zoekresultaten, maar behoud je deze positie ook.

Zoekmachine optimalisatie overlaten aan een SEO specialist

Het team van Search Clicks is gespecialiseerd in doeltreffende zoekmachine optimalisatie. Dat betekent dat niet alleen een betere vindbaarheid en zichtbaarheid binnen het organische gedeelte van Google, maar ook een hogere positie. Daarvoor maken we gebruik van effectieve en bewezen SEO technieken, goede content en waardevolle backlinks.

Als je kiest voor zoekmachine optimalisatie van Search Clicks, dan werken we ook aan jouw lokale SEO. Belangrijk, want zo wordt jouw bereik nog omvangrijker. Ook leggen we de focus op het optimaliseren van jouw conversie, mede met een constante stroom van organische bezoekers.

Google Optimalisatie

Google optimalisatie

Exclusieve strategieën voor
de beste resultaten in de zoekmachine!
Wat zijn de voordelen van zoekmachine optimalisatie

Naast het domineren van de zoekmachines kent optimalisatie door Search Clicks nog meer voordelen. Je kunt niet alleen rekenen op een hogere positie binnen Google, maar ook van een website die toegankelijker en gebruiksvriendelijker is. Ook dat heeft invloed op jouw website verkeer en online zichtbaarheid. Meer bezoekers betekent automatisch ook een toename van het aantal leads én conversies. Uiteindelijk is dat waar jij je als ondernemer voor in wilt zetten. Wij zorgen ervoor dat je aan de hand van onze zoekmachine optimalisatie een echte autoriteit wordt in jouw vakgebied.

Algoritme en zoekmachine optimalisatie?

Je laat het optimaliseren van jouw website over aan een specialist met kennis van zaken. Onze experts weten namelijk dat ‘s werelds grootste zoekmachine gebruik maakt van een zogenaamd algoritme. We volgen nieuwe ontwikkelingen en trends dan ook op de voet. Moet de zoekmachine optimalisatie aangepast worden door toedoen van een verandering? Dan realiseren we dat direct voor je. Belangrijk, want zo blijft jouw website up-to-date én groeiende!

Wat kan SEO specialist Search Clicks voor jou betekenen?

In de eerste plaats denk je bij zoekmachine optimalisatie misschien alleen aan een goede,en hoge, positie binnen de organische zoekresultaten van Google. Maar de SEO van Search Clicks gaat verder dan dat. We werpen namelijk ook kritische blik op de technische SEO van jouw website. Daar ligt immers de basis. We zorgen ervoor dat alles naar behoren functioneert en dat dit zo blijft. Blijven monitoren is ook hier van groot belang.

Natuurlijk beschikken we binnen SEO bureau Search Clicks ook over getalenteerde copywriters die gespecialiseerd zijn in het schrijven van kwalitatieve content. Natuurlijk geschreven voor de lezer, maar zeker ook voor Google door het gebruik van de juiste zoekwoorden. Ook linkbuilding en het bouwen van backlinks nemen we voor onze rekening. Ook dit is een belangrijk onderdeel van onze zoekmachine optimalisatie.

En voor wat betreft lokale SEO? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zo weet je zeker dat geïnteresseerden in de omgeving de weg vinden naar jouw online én fysieke onderneming. Wil je niet langer wachten met het laten optimaliseren van jouw website voor de zoekmachines? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met SEO bureau Search Clicks. Natuurlijk kun je jouw website ook eerst onderwerpen aan een SEO scan. Wij lichten de uitkomst én de oplossing straks graag toe.